Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wijnandus Hubertus Hendriks, landbouwer, geboren te Buggenum op 12 april 1869, wonende te Neer en te Roggel, zoon van Peter Hendriks en Cornelia Vermij.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 7 april 1899 met
Anna Maria Waegemans, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 11 november 1869, overleden te Nederweert op 10 februari 1941, dochter van Leonard Wagemans en Maria Gertrudis Houben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonardus Hubertus, landbouwer, geboren te Nederweert op 18 februari 1900.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 17 februari 1922 met Maria Wilhelmina Simons, huishoudster, geboren te Nederweert op 4 januari 1899, dochter van Martinus Hubertus Simons en Gertrudis Hendrix.
  • 2 : Maria Gertrudis, geboren te Nederweert op 23 maart 1901.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 30 september 1921 met Jan Mathijs Mueters, landbouwer, geboren te Nederweert op 13 augustus 1897, zoon van Lambertus Mueters en Petronella Janssen.
  • 3 : Peter Leonardus Hubertus, geboren te Nederweert op 21 december 1902.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina