Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henricus Gijsen, dagloner, gedoopt te Roggel op 5 juni 1767, overleden te Heythuysen op 31 maart 1858, zoon van Wilhelmus Gijsen en Johanna Hillekens.


Hij was gehuwd (1) met
Gabrielle Grispen, akkervrouw, geboren te Ittervoort rond 1758, overleden te Heythuysen op 1 januari 1824, dochter van Jan Grispen en Francisca Christina Von Randerath.
(Zij was weduwe van Philippus Nijs. Zij was weduwe van Pieter Mooren.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Philipine, geboren te Heythuysen op 22 mei 1801, overleden aldaar op 24 augustus 1834.

Hij is getrouwd te Heythuysen op 10 juni 1824 (2) met
Joanna Beatrix Mickers, landbouwster, gedoopt te Neer op 22 april 1777, overleden te Heythuysen op 13 oktober 1863, dochter van Franciscus Mickers en Wilhelmina Beeren.
(Zij is eerder getrouwd te Tegelen op 6 mei 1804 met Gerard Olders, dienstknecht en landbouwer, geboren te Belfeld op 20 maart 1783, wonende aldaar en te Neer, overleden te Heythuysen op 2 maart 1822, zoon van Arnoldus Aelers en Anna Sluyse.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina